Zicht op natuur en wijk

Het wonen tussen stad en natuur. Het is een panorama van het landschap van de kil, via de woonwijken aan de rand van de stad naar de binnenstad.

- Wat vind je van dit ontwerp?
- Mis je iets?
- Zou je iets anders willen zien?

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Ellen

20-07-24 om 10:22

Ik zou een mooi onderwerp van de Dordtse Biesbosch willen zien. We zijn immers trots op onze Biesbosch. Dat is 1 en al natuur. Daar draait het om. Het is alles omvattend.

Pleunie

18-07-24 om 21:03

Ja ikzat ook te turen naar iets herkenbaars voor de stad Dordrecht, maar zie het niet terwijl er toch genieg "iconen" te vinden zijn. De natuur plaatjes wel leuk! En prima uit te breiden met vogels enz.

Simone

18-07-24 om 20:31

Ik zou graag Dordtse dieren en planten op de schermen willen zien: een bever, zeearend, duiven, een aalscholver met vleugels wijd die zich op een boomstam laat opdrogen, knotwilgen, rietstengels, kastanjebomen langs een haven, een treurwilg aan waterpartij, Libelles, wilde orchideeën. Dat lijkt me voldoende inspiratie voor deze Ddot-schermen. 

Rozanna

16-07-24 om 14:17

Deze vind ik het leukste. Hierin kan je zoveel details maken als je wilt en het staat leuk bij de omgeving omdat het ook laat zien wat er in de omgeving is. Dit ontwerp doet me denken aan de tunnel met de letters in Dordrecht die ook een verhaal vertellen. En kan met zoveel kenmerkende delen uit Dordrecht verlengd / uitgebreid worden

Mimi

14-07-24 om 20:03

Zéker eens met de vorige reactie mbt de kikker en de onherkenbaarheid van Dordt. Verder een hele mooie afbeelding, maar je ziet écht niet dat het Dordt is. 

Anoniem

12-07-24 om 10:46

Ik vind het ontwerp an sich wel mooi.
Zou graag een schaap (schapenkoppen) willen terug zien. Bijvoorbeeld ipv de (te) prominente kikker?
De boerderijen (boerenschuren) zijn wel heel groot. Misschien 1 schuur inwisselen voor een veld met gewassen?
Ik vind de binnenstad niet heel herkenbaar voor Dordrecht eigenlijk. Misschien de Grote Kerk prominenter? 

Cookie-instellingen