Het Eiland van Dordrecht

Een verbeelding van de geschiedenis en het ontstaan van het Eiland van Dordrecht, waarbij de Elizabethsvloed een grote rol speelt.

- Wat vind je van dit ontwerp?
- Mis je iets?
- Zou je iets anders willen zien?

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Diana

17-07-24 om 6:55

Het idee van de St Elisabethsvloed is mooi gekozen. Zou de golf wel vanuit de zee laten komen. Misschien een gedeelte Biesbosch met bever erbij en dan eiland van Dordrecht meer naar rechts? Want die twee huizenblokken aan de rechterkant neemt nveel teveel ruimte in en begrijp dit ook niet. Waar staan die huizen of wordt daar het moderne wonen in Dordt zelf mee aangegeven? ?

Mimi

14-07-24 om 20:00

Die blokken zijn dan toch in Zwijndrecht? 

Nico den Toom

12-07-24 om 23:29

Dit is inderdaad een mooi ontwerp. Met de vorige reactie eens dat die blokken niet echt passen. Misschien eerder een oneliner, bijvoorbeeld "Herwonnen land op de St Elisabethsvloed" o.i.d.

Kijkend naar de afbeelding lijkt (ten opzicht van het Eiland van Dordt) de overstroming uit het oosten te komen. Voor mijn gevoel moet de afbeelding omgedraaid worden.

Anoniem

12-07-24 om 10:52

Eens met Sandra. Deze is het mooist (zo op een computerscherm in ieder geval). Snap alleen niet wat de 2 'blokken' aan de rechterzijde zijn? Misschien een wat herkenbaarder object uit Dordt gebruiken?

Sandra

12-07-24 om 7:54

Deze vind ik het mooiste, vanwege de geschiedenis. Ik heb verder geen toevoegingen.

Cookie-instellingen