Jouw idee

Stuur hier een voorstel wat jij graag wilt zien op de geluidsschermen in Amstelwijck binnen het thema natuur.

Heb je een afbeelding of foto voor ons? Stuur ze dan naar amstelwijck@dordrecht.nl

Afbeeldingen

Reageren

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

Anne Rietdijk Gruiters

18-07-24 om 22:30

Graag zien we graag veel groen, dus gewoon laten begroeien zoals alle nieuwe schermen aan de N3!

Hartelijke groet,

Een Schapekop.

Michel

18-07-24 om 20:50

Laat lekker zitten wat er zit. Er us niets mis mee en volgens mij is jullie begrotingstekort zo groot dat we ons geen onzin zaken kunnen veroorloven.

Diana van Hal

17-07-24 om 23:01

Hallo, ik ben Diana van Hal en maak big prints, linosneden met zwarte inkt gedrukt op linnen. Mijn thema op dit moment komt uit mijn kinderjaren, toen ik heel veel in de Biesbosch verbleef. Het toen nog wilde en lege landschap met ruige begroeing heeft mij tot nu toe geïnspireerd. Ik zou dat graag op de geluidsschermen aanbrengen. Ik stuur foto's van details uit mijn Lino's  om een beeld te geven. Ze zijn nu gedrukt in zwarte inkt, maar dat kan vertaald worden naar kleur. 
ik zie voor mij dat de lichte vlakken transparant zijn of gerasterd in een heel lichte kleur en het  zwart van de prints wat lichter gemaakt wordt. 
de natuur rond Dordrecht is dus de aanleiding voor de afbeeldingen. 
met vriendelijke groet, Diana van Hal www.dianavanhal.nl. Mail: diana@dianavanhal.nl  Facebook: Diana van Hal of: Diana van Hal Beeldende Kunst 

Wouter Sieuwerts

16-07-24 om 19:54

We zouden het heel leuk vinden om met kinderen uit Dordrecht een ontwerp te maken voor de geluidsschermen. Dat kunnen we organiseren met het Lexlab.

Joeri

16-07-24 om 13:01

En hoe stuur ik een foto?

Joeri

16-07-24 om 12:58

Ik vind het om eerlijk te zijn behoorlijk saai allemaal, ik zou toch voor wat kleurrijkers kiezen

Nico den Toom

12-07-24 om 23:21

De wijk sterrenburg heeft sterrenbeelden als straatnaam. Deze zouden per raam geprojecteerd kunnen worden als een vectorillustratie met de naam van het sterrenbeeld. Bij het sterrenbeeld Orion zijn de sterren dan verbonden met punten en wordt tegelijkertijd afgebeeld wat deze verbeeld. In het voorbeeld van Orion krijgt het raam een lichtblauwe kleur; een donkere kleur blauw om Orion als een jagende manspersoon af te beelden en de sterren met de lijnen die met de sterren verbonden worden in wit.

Anoniem

12-07-24 om 10:56

Voorgestelde panorama's zijn leuk. Hopelijk worden deze ook echt als één panorama beleefd wanneer je op de N3 rijdt. Kan me voorstellen dat je de panorama's wel echt waarneemt, wanneer je onder het viaduct doorgaat. Wellicht nog als alternatief overwegen om op elk scherm een afzonderlijke afbeelding van Dordtse fauna te weergeven. Beetje vergelijkbaar met de voorbeeldfoto, waar ook per scherm een andere afbeelding is opgenomen.

René Portielje

12-07-24 om 7:43

Een Dordtenaar blijft altijd zingen ( clublied FC Dordrecht ) met muzieknoten.

Gerard van Katwijk

11-07-24 om 19:05

Wat is dat toch met Dordt, dat ze zo weinig vertrouwen (b)lijkt te zijn in de creativiteit en kwaliteit van burgers, dat ze hen geen ideeen laten ontwikkelen maar slechts de mogelijkheid van een keuze bieden binnen een stramien?

Waarom geen kenmerkende Dordtse zaken op die schermen?

Cookie-instellingen