Doe Mee DordrechtDenk mee over de plannen voor de stad

parkeermogelijkheden

Ton Vrolijk 28-06-2023 3 reacties

ik zou graag de bestrating willen herstellen voor betere parkeer mogelijkheden waardoor minder beschadiging. bewoners hebben hun auto nodig tbv arbeid dus auto luw is geen optie. auto's staan met ronkende motoren te wachten voor de visstraat naar de parkeer garage is een obstakel voor fietsers. geen koffie shop in de binnenstad, zodat er veel minder, stop en go plaats vind tbv bezoeker koffieshop. De action meer naar de rand van het centrum ivm de bevoorrading met grote vrachtwagens veel sch

Lat: 51.8164021344058
Long: 4.66667942459442

Een momentje...

Gemeente Dordrecht

30-08-23 om 8:00

Dank voor uw suggesties! We gaan ernaar kijken. 
Groet, team Grote Markt, gemeente Dordrecht

Stella Stella

09-08-23 om 10:41

Goede opmerking over de Action.(Alhoewel ik er dagelijks kom 😂)Dat doet Ikea ook: naar de rand van de stad.Ben voor autoluw.Snap wel de problematiek van de huidige autobezitters.Ga dan voor uitsterfbeleid mbt meerdere parkeervergunningen per woonadres.Dan weten toekomstige bewoners waar ze aan beginnen. Zie nu mensen die twee inpandige parkeergarages bezitten en die als berging gebruiken.Daarnaast parkeren ze dagelijks op straat.Met vergunning. En vervuilen daarmee het aanzicht van de haven. Sowieso vind ik al die auto's bij de havens de boel niet verfraaien.Waarom niet alleen parkeerplekken voor laden en lossen bij de boten? En voor invaliden.

Ik moet ook dagelijks meer dan 900 meter lopen om mijn brood te kopen bij de bakker en Hema.

Het ergste vind ik de toename van containers,hokjes, paaltjes, elektriciteitshuisjes en meters,wifipaaltjes rond de haven. Normaal lopen is er niet bij.En het is gezichtsvervuiling.

Aan sommige zaken ontkom je niet.Maar maak het dan mooier.Zoals de containers bij het stadhuis: wat een aanfluiting op die mooie en historische  plek huisvuilcontainers te plaatsen!!!!

Verder een compliment zoals Dordt mooier wordt.

Gerard van Katwijk

30-07-23 om 11:34

Autoluw is wel degelijk een optie. Immers, er zijn veel plaatsen waar mensen ook hun auto niet pal voor de deur kwijt kunnen. Hele binnensteden zijn autovrij gemaakt.

Cookie-instellingen