Doe Mee DordrechtDenk mee over de plannen voor de stad

Extra parkeerplaatsen Herculesring ter hoogte van nummers 2-16

04-06-2024 0 reacties

Ter hoogte van Herculesring 2 tm 16 zijn regelmatig te weinig parkeerplekken. Graag aan de overkant een stukje gras omruilen voor een aantal extra parkeerplaatsen, waarbij auto's schuin kunnen insteken (zie bijv. het oude parkeerdek van winkelcentrum Sterrenburg). Op dit kleine stukje gras spelen geen kinderen, die spelen op het grotere gedeelte gras. De "reserve" parkeerplekken zijn vaak al in gebruik of liggen onder een boom met duiven erin. Garages worden meestal voor opslag geb

Ter hoogte van Herculesring 2 tm 16 zijn regelmatig te weinig parkeerplekken. Dat komt o.a. omdat sommige bewoners meerdere auto's bezitten (geen bezwaarsmiley), de auto's breder worden en er loodrecht op het huizenblok 2-16 geparkeerd moet worden, waarbij er ook een lantaarnpaal in de weg staat. Het is door de grootte vd auto's ook lastig om achteruit te parkeren i.v.m. een te kleine 1/4 draaicirkel. Als de auto vooruit geparkeerd wordt dan kan dit de bumper beschadigen (stoep te hoog). De extra parkeervakken tegenover het "garageblok" of aan de zijkant van het "garageblok" moeten gebruikt worden, maar zijn ook vaak bezet. De garages van het "garageblok" worden meestal niet gebruikt om er een auto in te parkeren, maar dienen als opslag.  Bij de grotere huizen van de Herculesring zijn meestal al meerdere parkeerplaatsen in gebruik per huis. Een oplossing zou zijn om aan de overkant van Herculesring 2-16 een stukje gras te vervangen door "schuine" parkeervakken, daar rijdt je dan makkelijker in en uit. Vooral voor de oudere bewoners is het prettig om de auto in de buurt van hun huis te kunnen parkeren. Er moet bij de straatindeling rekening worden gehouden met vuilniswagens en verhuiswagens. Ik hoop dat er een acceptabele oplossing gevonden kan worden.

Lat: 51.7790844508447
Long: 4.68480164858359

Een momentje...

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen