Doe Mee DordrechtDenk mee over de plannen voor de stad

1 Plek voor containers per ring

11-06-2024 0 reacties

Vroeger paste de vuilniszakken op de stoep en kon je er nog langs. Met de brede containers op de stoep kan dat niet meer. Geef containers 1 plek per ring.

Per ring, bijvoorbeeld pegasusring, worden 2 (of 3) plekken gekozen waar containers op ophaaldag geplaatst kunnen worden. Deze plek is niet op een stoep waar voetgangers lopen. Eventueel zou een parkeerplek op de ophaaldag als container standplaats gekozen kunnen worden.

De huidige stoepen zijn niet breed genoeg voor containers en voetgangers samen. Denk bijvoorbeeld aan voetgangers met kinderwagesn rolstoelen of wandelende fietser die de stoep wil oversteken. De containers zijn breed en staan vaak slordig opgesteld op de rand van de stoep.

Sommige ophaalplekken zijn gekozen bij de uitgang van een brandgang. Containers staan dan zelfs in 2 rijen naast elkaar. Voetgangers doorgang is dan nagenoeg onmogelijk.

De ophaalplek kan zo gekozen worden dat de ophaalwagen gemakkelijk naast de containers kan stoppen.

 

Lat: 51.7816925281709
Long: 4.68504237327085

Een momentje...

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen