Doe Mee DordrechtDenk mee over de plannen voor de stad

Parkeeroverlast van sterrenlanden

14-06-2024 1 reacties

Ervaren al jaren veel overlast door personeel die hun auto hele dagen voor de deur zet, voor de afrit parkeren en zelfs half op de stoep zetten. Er wordt afval op de straat gegooid. Vroeger toen er geen doorgang was hadden wij als bewoners geen overlast van het parkeer probleem. Wij hebben regelmatig hierover overleg gehad met de Sterrenlanden maar dit heeft geen resultaat opgeleverd. Door afsluiting van het genoemde toegangspad bij het Sterrenhof vrezen wij dat het personeel een sluiproute

Ervaren al jaren veel overlast door personeel die hun auto hele dagen voor de deur zet, voor de afrit parkeren en zelfs half op de stoep zetten. Er wordt afval op de straat gegooid. 

Vroeger toen er geen doorgang was hadden wij als bewoners geen overlast van het parkeer probleem. Wij hebben regelmatig hierover overleg gehad met de Sterrenlanden maar dit heeft geen resultaat opgeleverd. 

Door afsluiting van het genoemde toegangspad bij het Sterrenhof vrezen wij dat het personeel een sluiproute neemt door het Sterrenhof, gaarne ook hier aandacht voor.

Op het parkeerterrein van de Sterrenlanden is zeker parkeerruimte voldoende.

 

fam Koeken Algolring 

Lat: 51.782394083482
Long: 4.68636716229913

Een momentje...

Bewoner

17-06-24 om 0:41

Plaatsen van genoemde borden lijkt me een goed idee.

Cookie-instellingen