Doe Mee DordrechtDenk mee over de plannen voor de stad

Een HWA opslag plek en een upgrade van hat pleintje

02-07-2024 0 reacties

Het pleintje mag welk weer een keer her bestraat worden en de speeltoestellen die er nu staan mogen wel een keer vervangen worden. Voor mij hoeft er geen groot speeltoestel geplaatst te worden, nu kunnen de kinderen hier lekker fietsen en skaten en zelf dingen doen en ontdekken zonder dat er weer een groot ding staat waar de hangjeugd in de avond staan en er een bende van maken. Bij het her bestraten zou er gekeken kunnen worden of er een opvang kan komen voor HW.

Het pleintje mag welk weer een keer her bestraat worden en de speeltoestellen die er nu staan mogen wel een keer vervangen worden.
Voor mij hoeft er geen groot speeltoestel geplaatst te worden, nu kunnen de kinderen hier lekker fietsen en skaten en zelf dingen doen en ontdekken zonder dat er weer een groot ding staat waar de hangjeugd in de avond staan en er een bende van maken.
Bij het her bestraten zou er gekeken kunnen worden of er een opvang kan komen voor HW.

Een bak waar een overvloed van hemelwater in wordt opgevangen is geen overbodige luxe. De afgelopen tijd merk ik dat de grote hoeveelheid water die er valt slecht weg kan en een plek waar het dan tijdelijk opgevangen kan worden is dan mooi onder zo'n pleintje.

Lat: 51.7792981080309
Long: 4.67314346676051

Een momentje...

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen