Doe Mee DordrechtDenk mee over de plannen voor de stad

Grasveldje

02-07-2024 0 reacties

Het grasveldje word op het moment gebruikt om het tekort aan parkeerplekken op te lossen en om de honden op te laten poepen en niet op te ruimen. Zou hier een ondergrondse container kunnen komen of voor rest afval of voor plastic. Of een uitbreiding van de parkeervakken. Iets breder mag er wel en een of 2 erbij kan ook geen kwaad.

Het grasveldje word op het moment gebruikt om het tekort aan parkeerplekken op te lossen en om de honden op te laten poepen en niet op te ruimen.
Zou hier een ondergrondse container kunnen komen of voor rest afval of voor plastic. Ik vind de zakken die nu opgehangen worden een armoedige uitstraling geven en ze worden kapot gemaakt door de grote hoeveel heden aan eksters en kauwen. 

Of een uitbreiding van de parkeervakken. Iets breder mag er wel en een of 2 erbij kan ook geen kwaad.

Mocht het mogelijk zijn om een ondergrondse restcontainer te plaatsen zou ik graag een bak willen voor het plastic ziet er echt een heel stuk netter uit.

Lat: 51.7796018497777
Long: 4.67264253019708

Een momentje...

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen